Speltit ja muut jauhot olivat loppu mutta onneksi kaapissa oli durumvehnäjauhopussi, ja kun viimeinen käyttöpäiväkään ei vielä ollut ylittynyt, käytettiin tällä kertaa sitä. Pohjasta tulikin tosi hyvä, vaikka taikinaa oli paljon vaikemapi kaulita kuin muita jauhoja. Teen pizzapohjan muuten aina sellaisella pitkulaisella karjalanpiirakkakaulimelle, tulee ohuempaa.
Tässä täytteet ovat jo löytäneet paikkansa.
Jalopenoista tuli mieleen loistava Kalasataman lähistöllä sijaitseva ruokakauppa Araratarifood http://www.araratarifood.com/5.html. Puoti on erikoistunut itämaisiin elintarvikkeisiin ja sieltä saa tosi halvalla isoissa pakkauksissa oliiveja, riisejä, falafeleja, jauhoja, erilaisia tahnoja, mausteita ja halal-lihaa ja vaikka mitä. Araratarissa myydään muuten myös "Pizza open" kylttejä ja veikkaisin, että paikassa käy ostoksilla paljon Helsingin etnisten ravintoloiden väkeä. Henkilökuntakin on mukavaa ja avuliasta eli kannattaa pistäytyä.
Pizza oli alle puolessa tunnissa valmista ja hyvää. Nuo vihreät pizzan päällä ovat muuten sipulin varsia.
Hei hassut, just tehtiin tänään kans pizzaa durum-jauhoista ja tuli tosi hyvä pohja. Mut hei laittakaa ihmeessä juusto pohjalle heti tomaattimurskan jälkeen, tulee vieläkin parempi!
VastaaPoistaNähdään pian,
T.Linda ja Elmo
Hei, täytyykin tehdä näin ensi kerralla. Tulkaa sit vaiika tiikerin kanssa syömään!
VastaaPoista