maanantai 18. heinäkuuta 2011

Vielä parempaa kuin kotona

Ruotsalaiset kokit huolehtivat leiriläisten ravinnonsaannista ja ruoka on yksi syy siihen, miksi Houtskariin tekee mieli palata taas uudestaan.

 
Aivan varma en ole ovatko juuri nuo pojat kokkeja mutta keittiössä hyörivät kovasti. Tarjolla on joka aterialla raakaruokaa, erilaisia tahnoja ja salaatteja mutta pääpaino on kunnon täyttävässä kasvisruoassa. Iltaisin on yleensä keittoa. 



No okei, ehkä tämä hapankaalisaalaatti ei tässä kuvassa näytä kummemmalta mutta se oli kyllä hyvää. Loistavia ruokareseptejä löytyy saman porukan blogista: http://galangafood.blogspot.com/
(Linkki myös sivussa, jos tämä ei toimi. Onhan bloggauskokemukseni vasta alkutaipaleella). Siellä on esimerkiksi ihan mahtava kasvipihviohje. 


Perjantai-iltaisin leirillä on kaikkein hiljaisinta, sillä suuri osa joogaajista lähtee silloin kotiin ja uutta väkeä saapuu vasta lauantaisin. Kannatti kuitenkin jäädä ilta-ateriaan saakka, sillä pienemmälle ruokailijamäärälle oli tehty tortilloja. 

Niistä saikin sopivasti voimia, kun myöhemmin yöllä matkalla Houtskarista mökille Jämsään auto hajosi vesisateessa 80 kilometriä ennen määränpäätä ja vasta kolmelta yöllä pääsimme perille. Mutta täällä ollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti