tiistai 5. heinäkuuta 2011

Kesäisiä reseptejä

Kaikki alkoi siitä, kun Iisa keksi "tänttisstuntin". Kukaan ei tiedä mistä nimi juontaa juurensa. Aitoon tänttisstunttiin laitettiin kuitenkin luomujugurttia, marjoja, marjakeittoa ja erilaisia jääkaapista löytyneitä viili- ja jugurttipurkkien jämiä. 


Ja kuvasta päätellen myös hilloa.


Tänttisstunttia sekoitettiin vimmatusti.


Ja hetken päästä se oli valmis tarjoiltavaksi. 

Eipä aikakaan, kun Tatu ja Tiitus kehittivät oman versionsa "liejun". Lähtökohtana tässä oli kai tänttistunttistyyppinen jugurttipohja mutta pojat jatkoivat sitä maidolla, mustikoilla ja vehnänalkioilla ja surruuttivat kaikein tehosekottimella liejuksi.  


Erilaista mutta yhtä hyvää!


Itse en ollut yhtä luova. Tein seuraavana päivänä hedelmämehua, johon tuli muutaman appelsiinin mehu, mansikoita, pakastevadelmaa ja - mangoa, banaani, kiivi ja pala ananasta. Kaikki vain tehoseikoittimella tasaiseksi taas, koska muuta vehjettä meillä ei ole. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti